КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ МАТЕМАТИКЕ:

 

Трећи разред

Четврти разред

Пети разред

Шести разред

Седми разред

Осми разред

 

НА ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ ПОЗИВАЈУ СЕ СВИ УЧЕНИЦИ СТАРИЈИХ РАЗРЕДА (V-VIII) СА 30 И ВИШЕ ПОЕНА И УЧЕНИЦИ IV РАЗРЕДА СА 50 И ВИШЕ ПОЕНА.

 

Добро дошли ђаци прваци

 

На основу одлуке савета FEE програма у Србији (Foundation for Environmental Education) за Еко-школу ОШ "Свети Сава" из Чачка одобрена je обнова статуса након две године имплементације програма након првог стицања статуса (септембар, 2014.).

 2

На годишњем састанку координатора међународног програма Еко-школе који се одржао 10. новембра у Технолошкој школи у Параћину, представнику ОШ „Свети Сава“, Александри Стругар уручен је Сертификат о обнови статуса међународне Еко-школе. Овај сертификат се додељује на сваке две године уколико се интерном контролом утврди да школа спроводи и унапређује образовање о одрживом развоју као и да показује стално побољшање по питањима животне средине у самој школи и њеној широј околини.

3
Важно је напоменути да овај Програм у Србији институционално подржавају Министарство просвете, науке и технолошког развоја и министарство здравља. Ове године, 23 школе у Србији су стекле право да носе назив Еко-школа, а ОШ „Свети Сава“ и још 10 школа су ове године обновиле статус и тиме потврдиле да представљају пример како у оквиру школе треба радити у области еколошког образовања, конкретно на унапређењу животне средине и уштеди ресурса.

 4

Током наредне две године наша школа планира да по питању заштите животне средине унапреди сарадњу са локалном заједницом.