prvaci

Поштовани родитељи будућих ђака првака,

Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније. Уместо уписа, родитељи и други законски заступници ће од среде, 1. априла 2020. године, бити у могућности да ступе у контакт са школом у коју желе да упишу своје дете преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“, на Порталу еУправа. Сви родитељи који ће користити ову електронску услугу биће обавештени о датуму уписа у основну школу чим исти буде био дефинисан.

По дефинисању датума уписа у основну школу, на Порталу еУправа биће доступна услуга заказивања термина за упис и тестирање, која ће омогућити родитељима да једним одласком у школу заврше све процедуре око уписа детета и то без потребе доношења иједног документа, као и да обаве тестирање са психологом/педагогом. Школе ће у унапређеној електронској услузи еУписа по службеној дужности прибавити податке из матичне књиге рођених, из евиденције пребивалишта и здравственог информационог система о обављеном лекарском прегледу.

Уколико родитељ није у могућности да искаже заинтересованост на овај начин, то може учинити телефонским путем (062 8804919) или путем имејлa: osssava@gmail.com.  Потребно је проследити следеће податке:

- Име и презиме детета

- Име родитеља/законског заступника

- Адреса становања

- Контакт телефон

У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2020/21. ГОДИНЕ УПИСУЈУ СЕ ДЕЦА КОЈА ДО ПОЧЕТКА ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ИМАЈУ НАЈМАЊЕ ШЕСТ И ПО, А НАЈВИШЕ СЕДАМ И ПО ГОДИНА (ДЕЦА РОЂЕНА ОД 1. МАРТА 2013. ДО 28. ФЕБРУАРА 2014. ГОДИНЕ).

Више информација о томе шта будуће прваке очекује од 1. септембра можете добити овде.

СРЕЋНО!

 

Добро дошли ђаци прваци

 

Током јануара, фебруара и марта у нашој школи је под покровитељством компаније Tetra Pak Production из Београда спроведена акција скупљања тетра пак амбалаже. За време акције прикупљено је око 10-так врећа тетра пак амбалаже.

Као знак успешне сарадње, представници „Амбасадора одрживог развоја и животне средине“, Александра Младеновић и Милена Табашевић су 15. марта 2017. године у холу наше школе одржали едукативну еко-радионицу. Радионици су присуствовали ученици другог разреда са својим учитељима и чланови еколошке секције. Иако су мали еколози већ знали да употребљена тетра пак амбалажа може да се рециклира, пажљиво су пратили цео поступак рециклаже.
*** Подсећамо ученике да је у току наградни конкурс ЕКО ПАКЕТ ПРОЈЕКАТ.
Ове године тема наградног конкурса је „Живот у еко граду“. Конкурс је отворен до 31.марта, а ученици своје радове могу донети у школу до 29.марта 2017. године. (задужени наставници за овај конкурс су Весна Јовановић, наставник ликовне културе и Александра Стругар, учитељица).

Више о конкурсу:

http://ambassadors-env.com/blog/2016/12/15/ucestvuj-u-eko-paket-projektu-i-osvoji-nagradu/

Фотогалерија:

pano za sajt
pano za sajt pano za sajt
sajt 1
sajt 1 sajt 1
sajt 2
sajt 2 sajt 2
sajt 3
sajt 3 sajt 3
sajt 4
sajt 4 sajt 4
sajt 5
sajt 5 sajt 5
sajt 6
sajt 6 sajt 6
sajt 7
sajt 7 sajt 7