КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ МАТЕМАТИКЕ:

 

Трећи разред

Четврти разред

Пети разред

Шести разред

Седми разред

Осми разред

 

НА ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ ПОЗИВАЈУ СЕ СВИ УЧЕНИЦИ СТАРИЈИХ РАЗРЕДА (V-VIII) СА 30 И ВИШЕ ПОЕНА И УЧЕНИЦИ IV РАЗРЕДА СА 50 И ВИШЕ ПОЕНА.

 

Добро дошли ђаци прваци

 

Током јануара, фебруара и марта у нашој школи је под покровитељством компаније Tetra Pak Production из Београда спроведена акција скупљања тетра пак амбалаже. За време акције прикупљено је око 10-так врећа тетра пак амбалаже.

Као знак успешне сарадње, представници „Амбасадора одрживог развоја и животне средине“, Александра Младеновић и Милена Табашевић су 15. марта 2017. године у холу наше школе одржали едукативну еко-радионицу. Радионици су присуствовали ученици другог разреда са својим учитељима и чланови еколошке секције. Иако су мали еколози већ знали да употребљена тетра пак амбалажа може да се рециклира, пажљиво су пратили цео поступак рециклаже.
*** Подсећамо ученике да је у току наградни конкурс ЕКО ПАКЕТ ПРОЈЕКАТ.
Ове године тема наградног конкурса је „Живот у еко граду“. Конкурс је отворен до 31.марта, а ученици своје радове могу донети у школу до 29.марта 2017. године. (задужени наставници за овај конкурс су Весна Јовановић, наставник ликовне културе и Александра Стругар, учитељица).

Више о конкурсу:

http://ambassadors-env.com/blog/2016/12/15/ucestvuj-u-eko-paket-projektu-i-osvoji-nagradu/

Фотогалерија:

pano za sajt
pano za sajt pano za sajt
sajt 1
sajt 1 sajt 1
sajt 2
sajt 2 sajt 2
sajt 3
sajt 3 sajt 3
sajt 4
sajt 4 sajt 4
sajt 5
sajt 5 sajt 5
sajt 6
sajt 6 sajt 6
sajt 7
sajt 7 sajt 7