ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Почетак реализације образовно – васпитног рада учењем на даљину је 17. март 2020. године.

Часови ће бити емитовани на РТС Канал 3, према распореду по разредима, који ће дан пре емитовања бити доступан на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја:

www.rasporednastave.gov.rs

За све ученике од 1. до 7. разреда емитоваће се образовани садржаји у блоковима од по 2 часа дневно.

За ученике 8. разреда емитоваће се едукативни садржаји у блоковима од по 3 часа дневно, од којих ће 2 увек бити српски језик и математика, а 3 час је један од предмета који се полажу на завршном испиту.

Добро дошли ђаци прваци

 

Сваке године учитељи наше школe организују рекреативну наставу.

Ученици наше школе су током маја ове године боравили на планини Тари. Наша школа већ неколико година носи статус ЕКО ШКОЛЕ, а од ове школске године je учесник пројекта који носи назив "Велика потрага за биљкама". У оквиру овог међународног пројекта, наши ученици су заједно са својим учитељицама искористили прилику да проуче флору и фауну и у Националном парку "Тара". На крају спроведених активности, фотографије и краћи извештај су проследили "Амбасадорима одрживог развоја" који су материјал објавили на сајту THE GREAT PLANT HUNT SERBIA.

ЗАХВАЉУЈУЋИ ОВОЈ ОБЈАВИ, РАД НАШИХ УЧИТЕЉА ПУБЛИКОВАН ЈЕ ШИРЕ, ВАН ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ, А НАШИ УЧЕНИЦИ СУ УЖИВАЛИ ИСТРАЖУЈУЋИ И УЧЕСТВУЈУЋИ У АКТИВНОСТИМА КОЈЕ СУ ДИРЕКТНО ПОВЕЗАНЕ СА НАСТАВНИМ ПРОГРАМОМ ПРИРОДНИХ НАУКА.


Више о свему на следећем линку:

https://greatplanthuntserbia.exposure.co/exploring-a-national-park