КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ МАТЕМАТИКЕ:

 

Трећи разред

Четврти разред

Пети разред

Шести разред

Седми разред

Осми разред

 

НА ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ ПОЗИВАЈУ СЕ СВИ УЧЕНИЦИ СТАРИЈИХ РАЗРЕДА (V-VIII) СА 30 И ВИШЕ ПОЕНА И УЧЕНИЦИ IV РАЗРЕДА СА 50 И ВИШЕ ПОЕНА.

 

Добро дошли ђаци прваци

Ове школске године у нашој школи обележен је 6. новембар, Светски дан урбаних регија.

Овај значајни еколошки датум се обележава свуда у свету са циљем сагледавања еколошких проблема који се јављају у насељима. Сва насеља имају идентичне еколошке проблеме и зато је много битно што пре укључити и најмлађе суграђане у њихово решавање. Део обележавања чине и активности историјске секције, која се ове године укључила кроз израду презентације „Индустријска револуција и загађење средине“. Презентацију су осмислили ученици осмог разреда уз подршку наставнице историје Јелице Шеварлић и учитељице Александре Стругар. Допуну презентацији чини пано „Градови света некад и сад“, који су поставили ученици седмог разреда, чланови историјске секције. Ова презентација представљена је ученицима трећег разреда. Заинтересовани ученици 7. и 8. разреда имали су прилику да 6. новембра присуствују видео конференцији. Уз помоћ савремене ИКТ могли су да размене искуства и мишљења са својим вршњацима из ЕКО школе „Лисковец“ из Фрајдеј- Мистека (Frýdek-Místek, Чешка). Тог дана наши ученици су могли да сазнају на ком нивоу је њихово знање енглеског језика, како живе њихови вршњаци у Чешкој, али и каква су њихова искуства по питању примарне селекције отпада.

ЕКО ЛИСТ о нама:

http://ekolist.org/cacanska-os-sveti-sava-izradila-prezentaciju-industrijska-revolucija-i-zagadjenje-sredine/

Facebook страница ЕКО школе „Лисковец“ из Фрајдеј- Мистека:

https://www.facebook.com/Z%C5%A0-L%C3%ADskovec-1244100048937706/?hc_ref=ARTHBaM1Fuj9kSTAxVkIqEzICjo7oWRFpyaG-lrpHpY_Tm3vQF6ONjc7PPsWRSjeOlg&fref=nf&pnref=story

Фотогалерија:

2

1deca

2deca

3deca

4

5

6

7

8

9