prvaci

Поштовани родитељи будућих ђака првака,

Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније. Уместо уписа, родитељи и други законски заступници ће од среде, 1. априла 2020. године, бити у могућности да ступе у контакт са школом у коју желе да упишу своје дете преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“, на Порталу еУправа. Сви родитељи који ће користити ову електронску услугу биће обавештени о датуму уписа у основну школу чим исти буде био дефинисан.

По дефинисању датума уписа у основну школу, на Порталу еУправа биће доступна услуга заказивања термина за упис и тестирање, која ће омогућити родитељима да једним одласком у школу заврше све процедуре око уписа детета и то без потребе доношења иједног документа, као и да обаве тестирање са психологом/педагогом. Школе ће у унапређеној електронској услузи еУписа по службеној дужности прибавити податке из матичне књиге рођених, из евиденције пребивалишта и здравственог информационог система о обављеном лекарском прегледу.

Уколико родитељ није у могућности да искаже заинтересованост на овај начин, то може учинити телефонским путем (062 8804919) или путем имејлa: osssava@gmail.com.  Потребно је проследити следеће податке:

- Име и презиме детета

- Име родитеља/законског заступника

- Адреса становања

- Контакт телефон

У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2020/21. ГОДИНЕ УПИСУЈУ СЕ ДЕЦА КОЈА ДО ПОЧЕТКА ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ИМАЈУ НАЈМАЊЕ ШЕСТ И ПО, А НАЈВИШЕ СЕДАМ И ПО ГОДИНА (ДЕЦА РОЂЕНА ОД 1. МАРТА 2013. ДО 28. ФЕБРУАРА 2014. ГОДИНЕ).

Више информација о томе шта будуће прваке очекује од 1. септембра можете добити овде.

СРЕЋНО!

 

Добро дошли ђаци прваци

 1. АРСИЋ КОСТА
 2. БОГОСАВЉЕВИЋ  НИКОЛИНА
 3. БОЈОВИЋ ЈАНКО
 4. ВЕЛИЧКОВИЋ МАРИЈА
 5. ГРЛИЦА КРИСТИНА
 6. ДИМИЋ ДАНИЛО
 7. ЗЕЧЕВИЋ НАТАЛИЈА
 8. ЈОВАНОВИЋ ВИКТОР 
 9. ЈОВАНЧЕВИЋ ВУКАШИН
 10. КРУНИЋ ЛАЗАР
 11. МИЛАНОВИЋ КРИСТИНА
 12. МИЛЕТИЋ МАРИЈАНА
 13. МИЛИКИЋ СОФИЈА
 14. МИХАИЛОВИЋ МЛАДЕН
 15. МЛАЂЕНОВИЋ СРЕЋКО
 16. МОМИРОСКИ ЈАНА
 17. МОСУРОВИЋ АЛЕКСА
 18. ПОПОВИЋ МИЛИЦА
 19. РАКИЋЕВИЋ ФИЛИП
 20. РАНЧИЋ ФИЛИП
 21. РУДИНАЦ ДАВИД
 22. СТОЈАНОВИЋ БРАНКО
 23. СТОЈИЋ ИВА
 24. СТОЈИЋ СТРАХИЊА
 25. ТАНАСИЈЕВИЋ БОРИС

Одељењски старешина: Наташа Пауновић